Keskiviikkko 8. heinäkuuta 2020
 
RSS-syöte

Vihreät logoMoni järkevä, mutta politiikasta tietämätön ihminen, äänestää Vihreitä, koska luulee, että Vihreitä äänestämällä luonto voi paremmin. Vihreät on onnistunut luomaan itselleen imagon, että Vihreiden äänestäminen on ikään kuin automaatti parempaan luonnon tilaan.

Vihreät ratsastaa luontohurskastelulla. Vihreät ei saa luonnontilan suhteen aikaiseksi sen enempää, kuin muut puolueet.

Vihreät on vasemmistopuolue, mutta istuu porvarihallituksessa ja hyväksyy oikeistolaisen veropolitiikan.

Vihreät mainostavat itseään suvaitsevaisina, mutta heidän suvaitsevaisuutensa on hyvin valikoivaa. Vihreät mm. kannattaa pakkoruotsia.

Vihreät saivat Helsingin kouluihin pakollisen kasvisruokapäivän – liike, joka kannattaa myös kannabiksen laillistamista. Kyse ei siis ole pyrkimyksestä ohjata ihmisiä terveellisimpiin elämäntapoihin, vaan kaiken takana on ideologia. Tämä ideologia hyväksyy kannabiksen, mutta ei hyväksy kalaa, maitoa ja kananmunia. Vihreät ei pakota terveyttä ihmisille, vaan pakottaa omaa sairasta ideologiaansa.

Vihreä lanka -lehden mukaan tyypillinen vihreä on korkeakoulutettu, kaupunkilainen, arvoiltaan liberaali, nuori ja nainen. Kuvaus on tarkoituksella liian epätarkka. Tarkempi kuvaus onkin erittäin todennäköisesti:

- korkeakoulutettu, eli työtön humanisti
- kaupunkilainen, koska kaupungissa on helpompaa olla moraaliton
- arvoiltaan liberaali, eli arvojen tilalla on individusliami
- nuori, eli epäkypsä
- nainen, eli feministi.

Kirjoita kommentti