Tiistai 24. marraskuuta 2020
 
RSS-syöte

Sadat osoittivat mieltään perussuomalaisuutta vastaan, uutisoi HS.

Perussuomalaisuus on mm. EU-kriittisyyttä, tasaveron vastustamista ja monia muita asioita, jotka mm. Vasemmistoliitto allekirjoittaa. Jokainen arvaa, että mielenosoitukseen osallistujat olivat ennen kaikkea vihervasemmistolaisia.

HS:n mukaan mielenosoituksessa vastustettiin Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikkaa, luonnonsuojelunäkemyksiä sekä seksuaalista ja sukupuolista tasa-arvoa vastustavia näkemyksiä. Tosiasiassa mielenosoituksessa ei siis vastustettu perussuomalaisuutta, vaan vastustettiin tietynlaisia maahanmuuttopolitiikkaa, luonnonsuojelua sekä seksuaalista ja sukupuolista tasa-arvoa koskevia näkemyksiä.

Miksi sitten mielenosoittajat eivät marssineet näiden näkemystensä puolesta, vaan marssivat Perussuomalaisia vastaan? Syy on se, ettei mm. seksuaalista ja sukupuolista tasa-arvoa koskevia näkemyksiä – jotka tarkoittavat tosiasiassa homo- ja feministiliikkeen agendaa – voida perustella mitenkään eikä siis myöskään oikeuttamaan. Tällöin on turvauduttava propagandaan, tässä tapauksessa niin sanottuun olkinukke-argumentointivirheeseen

Olkinukke on klassinen propagandan muoto, jossa esim. otetaan jokin kohde, mustamaalatan se, yksinkertaistetaan asioita sekä yksinkertaistetaan ja kärjistetään kohteen väittämiä ja näin tuodaan esille, että koska tämä kohde vastustaa näkemyksiämme, ovat näkemyksemme oikeita. Kyseessä on niin sanottu olkinukke-argumentointivirhe.

Vai marssivatko mielenosoittajat vaalitulosta vastaan? Pitäisikö vaalit järjestää uudelleen niin monta kertaa, että tietyn tahon haluama vaalitulos saavutetaan – kuten EU:ssa tehdään. Juuri vihervasemmisto on ollut vaatimassa kansavaltaa, mutta sitten kun kansanvalta kasvaa, eli myös nukkuvat äänestäjät heräävät, alkaa vihervasemmisto vastustaa kansanvaltaa. Mitä vihervasemmisto tosiasiassa ajaa? Vihervasemmistolaista diktatuuria?

Syyllistynkö itse olkinukke-argumentointivirheeseen, kun väitän, että mielenosoittajat olivat vihervasemmistolaisia. Ehkä kaikki eivät olleet. Ehkä mielenosoituksessa oli mukana sekalainen joukko ihmisiä, jotka vastustivat tietynlaisia maahanmuuttopolitiikkaa, luonnonsuojelua sekä seksuaalista ja sukupuolista tasa-arvoa koskevia näkemyksiä.

Kyseessä on joka tapauksessa olkinukke, jossa tietynlaisia näkemyksiä omaavat ihmiset ovat tehneet Perussuomalaisista olkinuken, koska eivät pysty perustelemaan näkemyksiään.

Nämä ihmiset eivät vaivaudu analysoimaan, miksi Perussuomalaiset saivat vaalivoiton, eivät välitä ottaa selvää, mitä Perussuomalaiset puolueena ajaa ja mitkä taas on yksittäisten ihmisten mielipiteitä. Nämä mielenosoittajat on se osa kansasta, joka ei ei kykene älylliseen ajatteluun, joten ainoaksi keinoksi jää olkinukke.

Yksi vastaus   “Perussuomalaisista tuli vihervasemmiston olkinukke”

 1. Raimo kirjoitti:

  Miksi sdp kieltäytyi 10.6 hallitustunnustelijan vaihdosta? Koska Kataisen syrjäyttäminen olisi tuonut PS:n taas hallitusneuvotteluihin. EU-asioissa Sdp ei ole niin dogmaattisen jyrkkä kuin kokoomus, joten hallituspohja spd-ps-kepu olisi täysin mahdollinen.

  Katainen muuten valehteli: hän olisi sallinut PS:lle vain kaksi äänestystä hallituksen linjaa vastaan, mitä hän ei kertonut 10.6. Jyrki Katainen valehteli puhuessaan erivapaudesta mainitsematta sen rajoitusta. Valheen toistivat kaikki tv-uutiset ja totuus löytyy vain Jussi Niinistön blogista.

  Halonen ja Lipponen painostavat sdp:tä, ja näitä ohjaa ruotsalainen rahavalta.

  9.5.2011 tv-uutisissa Lipponen haukkui perussuomalaiset, varmaankin tarkoituksena sysätä nämä oppositioon.

  http://www.thoughts.com/aabee/ps

Kirjoita kommentti