Maanantai 16. syyskuuta 2019
 
RSS-syöte

Homoliike ja totalitarismi

Homoliikkeiden edustajat ovat ottaneet viime päivinä työkseen puuttua omantunnon- uskonnon- ja sanavapauteen yrittämällä estää tavallisia kristittyjä sanomasta ääneen sen, mitä Raamattu tuo esille.

Kun homosuhteiden hyväksynnälle ei ole mitään perusteita, on ainoa tie homosuhteen hyväksyntään yhteiskunnassa se, että kaikkien toisinajattelevien suu tukitaan. Tämä on homoliikkeen tavoite ja tämän takia homot vihastuvat vimmatusti, kun kristityt pääsevät ääneen. Keinona homoliike käyttää vahvaa retoriikkaa – puhuu ihmisoikeusloukkauksesta, syrjinnästä, julmuudesta ja vihasta – vaikka nämä kaikki voidaan osoittaa johdonmukaisesti vääriksi väittämiksi. Homoliike on totalitaristinen liike, joka vaarantaa demokratian peruspilarit.

Homoliike vastustaa olennaisimpia demokratiaan kuuluvia asioita. Muuta keinoa sillä ei ole ajaa homosuhteiden hyväksyntää ja homoavioliittoa, koska kaikki perustelut homosuhteiden puolesta ovat kumottavissa epäloogisina väittäminä.

Ev.lut. kirkko on osa homoliikettä

Kun ev.lut. kirkkoon kuuluu 80 % kansasta, ja kun koko tätä osuutta halutaan miellyttää, on mahdotonta enää pitää Raamatun sanasta kiinni. Ev.lut. kirkon papit eivät ole kristittyjä. Kristitty on ihminen, joka pyrkii olemaan kuuliainen Raamatulle. Arkkipiispa Kari Mäkisen tehtävä on yrittää miellyttää kaikkia. Surkuhupaisaa on se, että jotkut edelleenkin ottavat tämän arkkipiispan puheet tosissaan, vaikka hän vain kumartelee joka suuntaan.

Homoviha
Kun ei mitään argumentteja ole käsissä, on ainoa ase liittää sana viha vastapuolen toimiin.

Syrjintä
Homoliikkeellä on aivan omat, mielivaltaiset käsityksenä siitä, mitä on syrjintä. Jos joku ei ole samaa mieltä homoliikkeen edustajien kanssa, hän syrjii homoja.

Homous on identiteetti, jota ei voi muuttaa

Identiteetti on ihmisen oma valinta. Kun homo sanoo, että hänen identiteettinsä on homoseksuaali, ei tämä tarkoita muuta, kuin että homo itse hyväksyy homoutensa. Homous ei ole valinta, mutta identiteetti – se mitä ihminen hyväksyy osaksi itseään ja mitä ei – on valinta. Ei pitäisi käyttää identiteetti-sanaa, jos ei ymmärrä, mitä se tarkoittaa.

Ihminen on parhaimmillaan silloin, kun hän saa olla se, mikä hän on

Raamattu sanoo juuri päinvastoin, ja tässä onkin se Raamatun ja Setan, kuin myös Raamatun ja ev.lut. kirkon, ero. Seta ja ev.lut. kirkko sanovat, että ihminen on hyvä sellaisena kuin on. Raamattu sanoo, että yksikään ihminen ei ole hyvä sellaisena kuin on, vaan että ihmisen pitää tehdä jatkuvaa parannusta.

Kukaan ei itse pysty muuttamaan omaa seksuaalista suuntautumistaan, mutta tämä ei tarkoita, että kaikki seksuaaliset suuntaukset olisivat normaaleja, puhumattakaan että ne olisivat Raamatun mukaisia.

Jokainen on arvokas, mutta jokainen ei ole sellainen, kuin miksi Jumala hänet tarkoitti. Kukaan ei voi syntyä homoksi, sillä seksuaalisuus on asia, joka kehittyy noin ikävuosien 3 – 20 aikana. Jos homous taas olisi synnynnäistä, olisi kyseessä synnynnäinen vika. Homous on vika, niin kauan kuin homopari ei pysty luonnolliseen seksiin eikä pysty lisääntymään. Homoseksuaalisuus ei ole Jumalan luoma seksuaalisuuden muoto. Tämän sanominen kuuluu uskonnonvapauteen ja sananvapauteen, jotka ovat hyväksyneet kaikki muut länsimaissa asuvat yksilöt, mutta eivät homot. Homot eivät kestä sananvapautta eivätkä uskonnonvapautta, koska he eivät kestä kuulla totuutta.

8 Vastausta   “Homoliike ajaa totalitarismia”

 1. Tenho Heiskanen kirjoitti:

  Täyttä asiaa

 2. Marko Kaasalainen kirjoitti:

  Asiaa ! Kaikki nämä pitää vaan tapahtua, ennen lopullista ylöstempausta! Itse pitää lampussa tulta ja sanan lähellä sydäntä. Yrittää saada niin monta kuin mahdollista johdatettua totuuteen !

 3. Sini Karjalainen kirjoitti:

  Aika rankkaa niputtaa kaikki ev.lut. kirkon papit samaan nippuun. Eiköhän se heidänkin kohdallaan ole jokaisen oma valinta haluaako elää Raamatun sanan mukaan vai hankkia vain leivän pappina.

  Homoseksuaalisuuden lunnotomuuteen en ota kantaa, minulle riittä, että Sana sanoo, että sen harjoittaminen on syntiä Minun ei tarvitse hakea sille sen syvempiä merkityksiä ”luonnottomuudesta”. Mutta toivoisin, että samaan hengenvetoon niin kirjoittaja kuin muutkin kristityt muistaisivat, että ihan yleensäkin seksin harjoittaminen avioliiton ulkopuolella on synti. Vaikka se tänä päivänä katsotaan hyvinkin luonnolliseksi.

  • Arko Salminen kirjoitti:

   Viimeisten vuosien aikana, kun ev.l ut. kirkossa on homodebattia käyty, ei ole mediassa tullut vastaani sellaista ev.lut. kirkon pappia, joka ei olisi enemmän tai vähemmän liberaali asian suhteen. Tosin tämä voi johtua myös siitä, että media sensuroi mielipiteet, jotka eivät ole liberaaleja. Helsingin Sanomat ainakin tekee näin. Tosin täytyy myöntää, etten lue kirkon omia lehtiä, kuten Kotimaata tai Kirkko & kaupunkia, mutta tämä johtuu juuri siitä, etten halua lukea liberaalipropagandaa. Kyllä Raamattua noudattavat papit ovat ev.lut. kirkon viroissa poikkeuksia. Toivottavasti Luther-säätiöstä saadaan Suomeen uusi kirkko, sillä ev.lut. kirkko on nykyään harhaoppi siinä missä katolinenkin kirkko. Ev.lut. kirkko on sekasotku maalllisia käsitteitä ja lakeja sekä Raamattua rusinat pullasta poimittuna.

 4. Juha Leinivaara kirjoitti:

  ”Kun homosuhteiden hyväksynnälle ei ole mitään perusteita”

  Mitenkäs tämä lausahdus on oikeasti tarkoitettu kirjoitettavan? Nyt näyttää siltä, että kirjoittajan mielestä kaksi samaa sukupuolta olevaa aikuista ihmistä ei saisi elää minkäänlaisessa parisuhteessa.

 5. Jenna Tarvainen kirjoitti:

  ”Homous on vika, niin kauan kuin homopari ei pysty luonnolliseen seksiin eikä pysty lisääntymään. Homoseksuaalisuus ei ole Jumalan luoma seksuaalisuuden muoto. ”

  Mielenkiintoisia mielipiteitä. Entäpä heteroparit, jotka eivät kykene lisääntymään? Onko heissäkin jokin perustavanlaatuinen vika, joka tulisi pikimmiten kitkeä?

  On aina hilpeää lukea ihmisistä, jotka niin aggressiivisesti hyökkäävät homosuhteiden kimppuun. Kirjoittamassasi tekstissä ilmaiset, että homous on totalitaristinen liike – minä sen sijaan en muista kuulleni ainoastakaan homoseksuaalista, joka olisi käynyt arvostelemaan heteroita heidän elämäntapansa vuoksi tai vaatinut, että kaikkien pitäisi olla homoja.

  Kun niin innokkaasti vetoat Raamatun sanoihin, niin eikös siellä Raamatussa myöskin todettu, että Jumala on se joka tuomitsee, ei ihminen. (:

Kirjoita kommentti