Tiistai 24. marraskuuta 2020
 
RSS-syöte

Ihmiset ovat tasa-arvoisia, mutta erilaiset ihmissuhteet eivät sitä voi olla. Heteroparisuhteen erityisasema perustuu biologiaan, joka on objektiivinen peruste, koska ihminen ei ole keksinyt sitä, vaan kyseessä on fakta. Biologia on pätevä syy asettaa heteroparisuhde erityisasemaan.

”Homoavioliitto” on mielipuolinen keksintö, koska se ei perustu mihinkään. Jokainen oikeus ja erityisasema pitää perustella, jotta käsite ”oikeus” säilyy määriteltynä, yhteiskuntaa ylläpitävänä käsitteenä, ei vain retoriikkana, ja että lait säilyttävät auktoriteettinsa ja yhteiskunnallisen funktionsa.

Homoavioliiton ajaminen on anarkismia, jossa halutaan, että lait perustuvat faktojen, määriteltyjen oikeuskäsitysten ja järjen sijaan mielivaltaisille vaatimuksille. Homoavioliittoa ei voi olla olemassa, koska ”avioliitto” on yhteiskunnallinen instituutio ja näin ollen sen on perustuttava johonkin sellaiseen, joka voidaan määritellä. Rakkautta ei voida määritellä, se on subjektiivinen kokemus, eikä sitä voida todentaa, joten ”rakkaus” ei kelpaa perusteeksi avioliittolain muuttamiselle.

Kirjoita kommentti