Keskiviikkko 8. heinäkuuta 2020
 
RSS-syöte

Urheilukanavalta tulee golfia. Mielenkiintoista, että golf lasketaan urheiluksi. Eikö golf ole enemmänkin lomanviettoa? Siis silloin kuin ne ihmiset, joilla on varaa maksaa golf-klubien älyttömät jäsenmaksut, pääsevät töiltä eroon, lähtevät rentoutuakseen pelaamaan golfia.

Golf taitaa olla ainoa laji, jossa toinen henkilö kantaa urheilijan varusteet. Kumpikohan urheilee golfissa enemmän, mailapoika vai puttaaja?

Onko kukaan golfari ehdottanut, että he itse kantaisivat mailalaukkunsa (hienosti sanottuna “bägi”). Esim. ampumahiihtäjät kantavat varusteensa itse, ja vieläpä ampuvat tarkkuutta urheilusuorituksen aikana.

Eikö golfareiden kunto kestäisi? Joidenkin golfareiden vatsanympäryksestä päätellen ei. Mutta kunto voisi nousta, jos golfarit juoksisivat mailalaukku selässä rastilta toiselle. Liian hitaalle annettaisiin sakkopisteitä.

Golf taittaa olla ainoa laji, jota pelataan prässihousut jalassa ja villapaita päällä (ettei katsos tule kylmä). No, on biljardi, mutta biljardi on pelin pelaamista eikä urheilua – ja niin on golfkin.

Kirjoita kommentti