Perjantai 3. heinäkuuta 2020
 
RSS-syöte

Ministeri Paavo Arhinmäki on kuin keskenkasvuinen kakara ja anarkisti, jonka ministerin pesti on huono vitsi. Arhinmäki jakelee rahaa, kuin pikkupoika kavereilleen. Pikkupojilla on lisäksi myös sitten ne, jotka eivät ole kavereita ollenkaan. Arhinmäen tapauksessa ne, jotka eivät pidä homosuhteista. Arhinmäki epäsi kokonaan tuet kahdelta järjestöltä, koska nämä eivät pidä homosuhteista. Ja sellainen on ilmeisesti koko puolue, kuin on sen puheenjohtajakin.

Millähän perustella pieni, mutta rikas RKP:n nuorisojärjestö Svensk Ungdom sai tukea 226 500 euroa, eli moninkertaisesti sen, mitä muut pienet, ja suuremmatkin, mutta köyhemmät nuorisojärjestöt – esimerkiksi 15-kertaisesti sen, mitä Perussuomalaiset Nuoret sai. Ai niin, ihan vain sen takia, että Arhinmäki on pakkoruotsin kannattaja. Pakkoruotsin kannattajilla objektiivisuus lakkaa toimimasta kokonaan, kun kyse on ruotsiin liittyvistä asioista.

Katsokaa Arhinmäen vasemmistolaisille nuorisojärjestöille sekä RKP:n nuorisojärjestö Svensk Ungdomille jakamat tuet verrattuna muihin nuorisojärjestöihin:

- Suomen Demokratian Pioneerien Liitto 347 000
- Vasemmistonuoret 318 500
- Svensk Ungdom 226 500
- Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto 83 000
- Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta 82 000
- Sosiaalidemokraattiset Opiskelijat 67 500
- Keskustan Opiskelijaliitto 61 000 euroa
- Suomen Kristillisdemokraattiset Nuoret 47 000
- Perussuomalaiset Nuoret 15 000

”Perussuomalaiset Nuoret saa tukea myös vihreiden ja kristillisten nuorisojärjestöiltä. Järjestöt ovat yhteistyössä julkaisseet kannanoton, jossa vaaditaan Arhinmäeltä selkeitä perusteluja tukien jakamiseen.”
Lähde: Iltalehti: Nuoret perussuomalaiset raivostuivat Arhinmäelle

Kirjoita kommentti