Torstai 18. lokakuuta 2018
 
RSS-syöte

Lue ja huomaa seuraavan listan yhtäläisyydet tänä päivänä Suomessa käytävään homokeskusteluun!

GAID-homolehti 11/1987:The Overholingt The Straight America by Marshall Chirck. Poimittu Dosentti Juha Ahvion haastattelusta:

1. Homoudesta puhuttava kovaa ja usein mediassa (tehotoisto, perinteinen manipulaation keino)

2. Konservatiivisten kirkkojen katsannot muutettava ja tuettava homomyönteistä teologiaa

3. Kirkkojen moraalinen arvovalta murennettava

4. On vedottava tieteeseen ja julkiseen mielipiteeseen vaikka ilman perusteita

5. Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia

6. On vedottava kaikessa syrjintään samoin kuin metodisesti maahanmuuttajat rasismiin

7. Homot on kuvattava positiivisesti

8. Vastustajat on leimattava; asiallisilla perusteilla ei väliä

9. Homouden arvostelijat on saatettava huonoon valoon

10.Homofobia-termin (fobia – sairaanloinen pelkotila) käyttö. Sillä saadaan vastustaja leimattua erittäin syrjivällä tavalla. Vastustaja ei enää vakavasti otettava.

11. Perinteiset instituutiot on vallattava sisältäpäin: koulu, kirkko, media jne.

Yksi vastaus   “Älä alistu homopropagandalle”

 1. msjdhfjg kdkjgjgj kirjoitti:

  18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
  19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
  20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
  21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
  22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
  23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
  24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
  25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
  26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
  27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
  28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
  29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
  30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
  31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
  32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Kirjoita kommentti